Obres i reformes
Els nostres serveis d'obres i reformes són:

Obres i reformes en vivendes o locals
Fem tot tipus d'obres i reformes dins de la seva llar o del seu local comercial, de manera ràpida, neta i professional, i amb uns acabats acurats en banys, cuines, menjadors, escales...

Obres i reformes en oficines
Portem a terme qualsevol tipus d'obra o reforma dins de la seva oficina d'una manera neta i professional, i amb la màxima brevetat possible per influir el mínim en el ritme laboral de les instal·lacions.

Tot tipus de rehabilitacions
Si alguna habitació, escala, entrada, paret...necessita ser renovada no dubti en demanar-nos pressupost, li podem rehabilitar qualsevol espai de la seva vivenda o local de manera ràpida i econòmica.

Rehabilitació de teulades
Estem especialitzats en la rehabilitació de teulades siguin del material que siguin. Deixem la seva teulada com nova de manera ràpida i professional.

Reformes a terrasses i espais exteriors
També tenim una amplia experiència en les reformes d'espais exteriors en vivendes, reformes en piscines, pavimentació de terrenys, col·locació d'eco-gres...són alguns dels nostres serveis.

Col·locació de gres a terres i parets
Oferim un servei complet i professional de col·locació de gres a terres i parets perque la seva vivenda o local tingui aquell acabat elegant que transmet sobrietat i seguretat.

Col·locació de pavès
El vidre de pavès, o també conegut com a totxo de vidre, és un bloc de vidre utilitzat tan en decoració d'interiors com d'exteriors, amb un acabat elegant i òptim per a passadisos, parets exteriors, oficines...

Construcció i muntatge de porxos
Portem a terme la completa construcció i muntatge de tot tipus de porxos a la seva vivenda, sigui d'obra, de fusta o de qualsevol altre tècnica i material.

Pavimentacions i col·locació de panot
Oferim tot tipus de pavimentacions i col·locació de panot en espais exteriors d'una manera professional i detallada per obtenir el ressultat més òptim.

| Serveis immobiliaris, obres i reformes
c/ Rosa d´abril 144, (urb. Pinedes) 08251 Castellnou de Bages | Tel. i fax: 93 827 30 20 | M: 610 430 433 / 639 913 072
website by
Six Design